Om oss

Vi tar utgangspunkt i at kundene skal få ivaretatt sine ønsker og behov når de kjøper kjøkken fra Brovold.

Både konstruksjon og planløsning gjenspeiler et sterkt ønske om å skape den optimale arbeidsplass hvor både matlaging og sosialt samvær utøves.

Historien

Selskapet  ble etablert av Eilert Brovold i Ingdalen i 1921. Eilert var da ferdig utdannet treskjærer og ønsket å utøve dette yrket fra denne bygda. Imidlertid var oppdragsmengden for liten til å sysselsettes som treskjærer, og det medførte at han startet opp med ulike produkter som etterspørres i ei bygd. Det være seg dører, vinduer, trapper og andre møbler.

 

Verkstedet til Eilert  hadde 5 ansatte i Ingdalen. I 1958 flyttet han produksjonen til Rissa. Her fortsatte han produksjonen alene fram til 1975 hvor hans sønn Kjell begynte i produksjonen. Kjell fikk fort ansvar i bedriften, og Eilert overlot nokså fort lederoppgavene til ham. Disse to arbeidet sammen fram til 1983 hvor Kjell begynte å ansette folk i bedriften.

 

Etter hvert spesialiserte vi oss på kjøkken, bad og garderobe. Brovold ble en betydelig leverandør i Midt-Norge, og utviklet også en viss kundekrets i Oslo-området. Produktspekteret har også blitt utviklet videre til kontorlandskap, barnehageinnredning, resepsjonsløsninger og bardisker.

Eilert Brovold

Brovold Møbeldesign AS

90 år med erfaring og historie
Spesialister på kjøkken
Skreddersydde løsninger

Vi har spesialisert oss på å lage kjøkken i heltre, - enten i bjørk, eik eller furu. Her blir både dører, skuffer og skrog laget i heltre og tilpasset den enkelte kunde.

Våre kjøkken lages på forskjellige måter. Vi kan lage dem slik at dørene ligger utenpå skrogene. Neste alternativ er at dørene blir innfelt i skrogene, eller at dørene lages med overfals som kan kombineres med skrå skyvedører.

Benkeplater kan vi levere i ulike materialer. Treplater i valnøtt, eik, bjørk og furu er veldig aktuelle. Ellers kan vi også tilby plater i naturstein og kompositt. Aktuelle leverandører er Silestone eller Dekton.

Hvitevarer er viktige for at et kjøkken skal fungere. Gode tekniske løsninger og god holdbarhet er stikkord. Vi bruker V-ZUG, Bosch og Siemens som leverandører. Gode avtaler på disse produktene gjør at vi kan tilby konkurransedyktige priser.

Det finnes mange forskjellige leverandører av vasker. Benkeplateleverandørene tilbyr vasker som er innfelt i benkeplatene. I tillegg kan det leveres vasker i kompositt og stål. Vi bruker ofte vasker fra Blanco og Intra.